Zöldházak, Szendvicspanel technológia

Zöldházak

Szendvicspanel technológiával gyorsan, hosszú távra

Kell egy ház? Ha nem is az óceán partján, de valami csendes, mégsem a világtól elzárt településen? Az is lényeges, hogy újonnan épített, minden kényelmi extrával rendelkező, rövid határidővel kivitelezhető otthon legyen, ami ráadásul környezetbarát is?
Mi megépítjük az Ön acélszerkezetes, igény szerint szerkezet- vagy kulcsrakész zöldházát. Ráadásul, mindezt a hagyományos házépítési technológiánál sokkal rövidebb határidővel vállaljuk.

A házépítés mindig is egy házasság próbájának számított. Mostanában meg különösen az, hiszen nehezen (szinte lehetetlen) jó szakembert találni, az építőanyag árak folyamatos emelkedése pedig nem várt költségekkel dobja meg az egyébként sem elhanyagolható kalkulált kiadásokat. És arról még nem is beszéltünk, ha az építkezés egy banánhéjon elcsúszik és a tervezett néhány hónapos határidő hirtelen végtelenül hosszúra nyúlik.

Ismerjük ezeket jogos aggodalmakat és ismerjük a magyar építőipari állapotokat is. Éppen ezért a szendvicspanel-építés terén szerzett 30 éves tapasztalatunkat ajánljuk figyelmébe!

Szabó-Galambos Fővállalkozó Kft.
H-1135 Budapest, Lehel út 56.
www.szabo-galambos.hu
Hívjon minket:
+36 30 964 5744
Írjon nekünk:
Itt is megtalál: